Avslutande reflexioner - Tvingstedt, Anna-Lena (Educare, 2011)
I följande avslutande reflexioner görs en översiktlig sammanfattning av resultaten av de åtta artiklar som presenterats i föreliggande temanummer. Sammantaget utgör de huvudresultaten av det av Vetenskapsrådet finansierade forskningsprojektet ”Olika modeller av tvåspråkig undervisning på arabiska och svenska – förutsättningar och konsekvenser”.