Kyrkans profetiska roll i samhället - Davage, David; Hallenius, Mikael; Ledstam, Maria (HYBRID – mellan akademi, kyrka & samhälle, 2025)
I denna artikel presenteras temat för årets nummer av HYBRID. Här ges också en kortare introduktion till numrets upplägg och originalartiklar, samt en presentation av temat för nästa nummer.