Anmälningar och notiser: Kommunikation från inre rum — om Claude Lévi-Strauss och hundra år på egen fason - Jacobsson, Roger (Kulturella Perspektiv – Svensk etnologisk tidskrift, 2010)
Recension av: Christer Lindberg, Samhället som tanke: Claude Lévi-Strauss och den franska strukturalismen. Lund: Arkiv förlag, 2009.