Anmälningar och notiser - Jönsson, Lars-Eric; Kullgren, Carina; Lundgren, Anna Sofia (Kulturella Perspektiv – Svensk etnologisk tidskrift, 1996)
Recension av: Susanne Lundin & Lynn Åkesson: Kroppens tid. Om samspelet mellan kropp, identitet och samhälle. Stockholm, Natur & Kultur, 1996. Flemming Røgilds: Stemmer i et grænseland. En bro mellem unge invandrere og danskere? Köpenhamn, Politisk revy, 1995. Dorte Marie Søndergaard: Tegnet på kroppen. Køn: Koder og Konstruktioner blandt unge voksne i Akademia. København, Museum Tusculanums Forlag, Københavns Universitet, 1996.