"Den anonyma, laglösa kreativiteten i det offentliga rummet" — att kommunicera med världen - Jacobsson, Roger (Kulturella Perspektiv – Svensk etnologisk tidskrift, 2010)
Recension av: Eva Londos (red.), Rondellhundar och schablonspindlar: Folkkonst i tiden. Stockholm: Carlsson Bokförlag, 2009.