Anmälningar och notiser - Jacobsson, Roger (Kulturella Perspektiv – Svensk etnologisk tidskrift, 2002)
Recension av: Ulf Hannerz (red.), Flera fält i ett: Socialantropologer om translokala fältstudier. Stockholm: Carlsson Bokförlag, 2001.