Kan och bör systematiska översikter adressera frågor om vad som är utbildningsmässigt önskvärt? - Levinsson, Magnus (Nordisk Tidskrift för Allmän Didaktik, 2017)
Magnus Levinssons inledande bidrag till en diskussion om vad som är utbildningsmässigt önskvärt vad gäller systematiska forskningsöversikter.