Utmanande forskningsbaserad antologi om kollegaveiledning - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2021)
Recenserad bok: Kollegaveiledning i høyere utdanning Författare: Anne Line Wittek og Thomas de Lange (red.) Förlag: Universitetsforlaget AS, 2021