Forskningsprocessens vitala delar: samlade erfarenheter över två decennier - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2021)
Recenserad bok: Forskningsprocessen. Kvalitativa och kvantitativa perspektiv Författare: Henny Olsson och Stefan Sörensen Förlag: Liber AB, 2021