Publiceringsreflektioner och det vetenskapliga - Lundälv, Jörgen (Socialmedicinsk tidskrift, 2017)
Recension av boken: Christian Berggren (2016). Vetenskaplig publicering – historik, praktik och etik. Studentlitteratur, Lund (148 sidor).