Bokrecensioner - Hallberg, Ann-Christine; Aspelin, Erland; Nordgren, Anders (Socialmedicinsk tidskrift, 1998)
Recenserade böcker: Forskningsrådsnämnden har i sin skriftserie Källa (nr 49, 1997) givit ut boken Klona skapelsens krona? Den recenseras här av fil dr Anders Nordgren, forskare i medicinsk etik vid Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap samt föreståndare för Forskningsetiskt forum vid Uppsala universitet. AGNETA FRANSSEN: Omsorg i tanke och handling. En studie av kvinnors arbete i vården, Lund Studies in Social Welfare, ARKIV, 1997. GUNNAR BERGSTRÖM: Kriminalitet och livsstil, Egalite, Johansson & Skyttmo förlag, Falun 1997.