Tandhälsa och tandläkarbesök i SCB:s Undersökningar av levnadsförhållanden (ULF) - Nordström, Göran; Sundberg, Hans (Socialmedicinsk tidskrift, 1996)
Under de senaste 20 åren har tandhälsan i befolkningen förbättrats kraftigt. Tandläkarbesöken har blivit tätare och det är färre som har nedsatt tuggförmåga eller som saknar egna tänder. Detta visar en jämförelse av uppgifter från Statistiska centralbyråns årliga undersökningar av levnadsförhållanden (ULF).