Bokrecensioner - Thurfjell, Barbro; Lagerberg, Dagmar; Lundahl, Agneta (Socialmedicinsk tidskrift, 1996)
Böcker som recenseras är: MARIA RÅSTAM, CHRISTOPHER GILLBERG, CARINA GILLBERG: "Anorexia nervosa. Bakgrundsfaktorer, utredning och behandling" FORSKNINGSRÅDSNÄMNDEN: "Det obegripliga våldet. Forskare om ungdomar och våld" RUTH BAUTH, BODIL JÖNSSON, ARNE SVENSK: "Ge oss bara redskapen - om nya möjligheter till utveckling och inlärning i omsorgsverksamhet och särskola, hemma och i samhället"