Bokrecensioner - Stensman m fl, Richard (Socialmedicinsk tidskrift, 1984)
Böcker som recenseras är: Flerhandikappade i Norrbotten - Social rehabilitering. Socialstyrelsen redovisar 1983: 9, 159 s STEN LENNQUIST: Katastrofmedicin ÅKE DAUN OCH NILS-ERIK LANDELL: Hälsa och livsmiljö BIRGITTA KARLSSON: Brukets döttrar