Bokrecensioner - Aspelin mfl, Erland (Socialmedicinsk tidskrift, 1983)
Recenserade böcker: JERZY SARNECKI: Ungdomsbrottslighet HORST E RICHTER: Mellan allmakt och vanmakt. Tron på människans allmakt, en idés födelse och kris CHRISTOFFERSEN, T. & PRYDZ, H. (REDAKTÖRER): Atomkrig i medisinsk perspektiv VITA PRUZAN og JAN SPOHR: Familjer med psykisk handicappede barn. Avlastning og behov.