Bokrecensioner - Laurén, Kerstin; Lassenius, Börje (Socialmedicinsk tidskrift, 1983)
Böcker som recenseras är: MATHS LUNDSBYE: GÖRAN SANDELL, ROLAND FERM, PETER WÄHRBORG, BILL PETITT: Familjeterapins grunder - ett interaktionistiskt perspektiv ED: JAN WADSTEIN & BENGT STERNEBRING: Teoretiska och praktiska synpunkter på alkoholism