Distriktssköterskans uppgifter - Lundkvist, Brita (Socialmedicinsk tidskrift, 1982)
SPRl-rapporten om 80-talets allmänpsykiatri är en intressant samlad beskrivning av den förändring psykiatrin står inför. Vad som saknas är en beskrivning av primärvård och socialtjänst och hur psykiatrin förväntar sig att en samverkan skall kunna ske. Ett bra exempel på en sådan samverkan är verksamheten i Timrå kommun, framhåller Brita Lundkvist, planeringssekreterare i Västernorrlands läns landsting.