Bokrecensioner - Aurelius m fl, Göran (Socialmedicinsk tidskrift, 1980)
Böcker som recenseras är: LARS BlLLING: Växa som förälder GUNNAR SANDBERG: Barnets bildvärld BOO JOHANSSON: Biofeedbackmetodens kliniska relevans för äldre BO MALMBERG: Äldre i serievärlden