I dagens frågor - Red: Sten Söderberg (Socialmedicinsk tidskrift, 1980)
Rubriker I dagens frågor: 15 miljoner arbetsolyckor! Nativitetens problem Gamla kvinnors svåra problem Vill bevisa att jag klarar mig ... Livskraftig 90-åring För lätt att få ID-kort Läkarintyg för körkort tom formalitet? Hastighet och trafikolyckor Tvivel på samhällsföretag Socionomkrav för forskning Nya tand- och sjukvårdstaxor