Anhörigas roll i äldrepolitiken - reflektioner inför framtiden - Johansson, Lennarth (Socialmedicinsk tidskrift, 2002)
I den här artikeln diskuteras ett antal centrala frågor, när det gäller anhörigas roll som vård- och omsorgsgivare i framtiden, liksom vad som krävs för att utveckla det samhälleliga stödet till anhöriga som vårdar.