Oslos hemlöshet redan halverad. Helsingfors och Stockholm hakar på. - Stenberg, Leif (Socialmedicinsk tidskrift, 2008)
”Den tveksamma välfärden”. Nordisk konferens om hemlöshet 15-16 november. Ersta diakoni, Stockholm