Invandrare i svensk tandvård - Zimmerman, Mikael (Socialmedicinsk tidskrift, 1996)
Tandvården har en viktig uppgift i omhändertagandet av invandrare och flyktingar. Många tandläkare känner sig dock frustrerade och förvirrade inför invandrarpatienter.