Bokrecensioner - Tranöy, Knut Erik; Eklundh, Margit; Thorsén, Ann-Mari; Brauberg, Gunilla (Socialmedicinsk tidskrift, 1994)
Böcker som recenseras är: Gunnar Fredriksson: "Wittgenstein" Studentlitteratur 1993: "Sjukgymnastik i historisk belysning" JANE CARLSSON RED: "Sjukgymnastik vid skador och sjukdomar" LARS SÖDERLING: "Smärtans ansikten"