Bokrecensioner - Heden-Chami m fl, Margareta (Socialmedicinsk tidskrift, 1992)
Böcker som recenseras är: JON T MONSEN: Klinisk psykologi. Om personlighetsutveckling och terapi INGRID TROPP ERBLAD: Katt börjar på S KJELL KALLENBERG (RED): Lidandets mening