Bokrecensioner - Johansson, Stina (Socialmedicinsk tidskrift, 1989)
Recenserade böcker: MARY FREED SOHLFELDT: Tyvärr jag hinner inte. Om inskolning till vårdbiträde vid servicehus. FoU rapport nr 89. ANN-BRITT THULIN: Arbetsförhållanden inom hemtjäns ten. FoU-rapport nr 80. ALAINTOPOR: Vårdbiträdenas samlade tystnader. Hemtjänsten, människor och psyki ska problem. FoU-rapport nr 32. Boende för gamla, handikappade och långvarigt sjuka. Regeringsuppdrag H 1645/87, B 985/ 87 Huvudrapport ROSMARI ELIASSON: Forskningsetik och perspektivval, 1988