Bokrecensioner - Fahlström mfl, Gunilla (Socialmedicinsk tidskrift, 1989)
Recenserade böcker: Två rapporter från Institutet för gerontologi i Jönköping: 1.Hemtjänsten: De äldsta vårdtagarna och omsorgsapparaten. Rapport nr 68, Gerdt Sundström och Stig Berg, 1988., 2. Vad har egentligen hänt inom äldreomsorgen? Har vård i hemmet ersatt institutionsvård? Erfarenheter 1965- 1985. Rapport nr 69, Gerdt Sundström och Stig Berg, 1988. ERLAND CONRADI: Brottsskadelagen JARL JÖRSTAD: Sådana är vi BRUNO BETTELHEIM: Att duga som föräldrar LENA LARSSON: Varför måste Kersti dö? FRANCOISE DOLTO: När barnet kommer