Ett porträtt av Nils Bejerot - Westrin, Claes-Göran (Socialmedicinsk tidskrift, 1987)
Till Nils Bejerots 65-årsdag 1986 utgavs en hyllningsskrift, Nils Bejerot - Människan och Verket. Det är ett givande tidsdokument och en rolig bok om en färgstark personlighet konstaterar Claes-Göran Westrin, professor i socialmedicin vid Uppsala universitet.