Bokrecensioner - Stensman m fl, Richard (Socialmedicinsk tidskrift, 1987)
Böcker som recenseras när: GUNNEL LUNDÉN: Tryggve MARTIN NAUCLER: Sven & Roland ROBERT RAGNEKLINT: Vård och arbetsmiljö HANS LEYMAN: Teorier om livskriser. Existerar ett psykiskt trauma? HAROLD SIHM: Förlorat paradis. Malaysiska skisser.