Avvägning och prioritering på landstingsnivå - Wikfors, Bruno (Socialmedicinsk tidskrift, 1983)
Redovisning av landstingets för primärvården på sikt, hur man skall förverkliga planerna och hur de tillgängliga resurserna skall fördelas.