Psykologisk autopsi - Berggren, Bengt (Socialmedicinsk tidskrift, 1983)
Vid psykiatriska kliniken, sjukhuset i Ängelholm, genomförs sedan några år strukturerade psykologiska autopsier efter inträffade suicid. Klinikchefen Bengt Berggren beskriver och kommenterar denna metod.