Aktuellt från Svensk Socialmedicinsk Förening : Nordisk kongress i socialmedicin - Red: Urban Janlert, SSF Svensk Socialmedicinsk Förening (Socialmedicinsk tidskrift, 1981)
Den 6:e nordiska kongressen i socialmedicin anordnas 14-17 juni 1981 i Voss. strax utanför Bergen. Kongressen har huvudtemat "Ett samhälle i förändring - en socialmedicinsk utmaning". Kongressen tar sikte på att belysa de socialmedicinska problemställningarna i ett samhälle stadd i snabb omvandling och tar upp socialmedicinska åtgärder inom en rad olika områden.