Socialmedicinska aspekter på betydelsen av bisyssla hos skogsarbetare - Mikaelsson, Bo (Socialmedicinsk tidskrift, 1981)
I en tid med ökande arbetslöshet är det av intresse att studera vilka faktorer som kan bidraga till utslagning från arbetsmarknaden. En faktor som är intressant i detta sammanhang är om individen förutom sitt ordinarie arbete också har en bisyssla. Detta har analyserats i en undersökning av skogsarbetare som här presenteras av med dr Bo Mikaelsson som uppehåller tjänst som klinisk lärare vid socialmedicinska institutionen, Linköpings universitet.