I dagens frågor - Red: Sten Söderberg (Socialmedicinsk tidskrift, 1980)
Rubriker I dagens frågor: Ur nya sjukvårdslagen Alkoholstatistiken: Dystrare siffror Pengar till nykterhetsarbetet Folktandvården 1,2 milj timmar försenad! Landstingen om tandläkarutbildning Läkarutbildningen utreds Flera gymnasister - vårdlinjen populär Språkkunniga läkare för invandrarvård Övergrepp mot patienter Handikappade missnöjda med arbetsförmedling Handikappades bilar Anställningsskydd för långtidssjuka SAF och sjukfrånvaron Samarbete för minskad sjukfrånvaro Industrirobotar och olycksrisker Faran av bättre skydd för kvinnor Kvinnlig omskärelse problem även i Sverige Idrottens risker Barn och döden