Bokrecensioner - Eriksson m fl, Carl-Gunnar (Socialmedicinsk tidskrift, 1980)
Böcker som recenseras är: ERIK HORNING & ROLF SVANBERG: Att undervisa om tobak "Last eller ovana? 16 artiklar om rökningen. männi skan och samhället". Redigerad av Christina Ruhnbro. Tobaksrökning eller hälsa. Tobakens medicinska skadeverkning ar. Redigerad av Carl-Gunnar Eriksson. Liher/'iirlaR, Stockholm 1979. 231 s. Smoking and Helth A report of the Surgeon General: U.S. Department of Health. Education and Welfare. Public Health Service. HENRIK THAM: Brottslighet och levnadsnivå BERTIL GARDELL. ROLi-' A. GUSTAFSSON. CORNELIA BRANDT. I GER TILLSTRÖM & I GEMARTORl:llÖR: Sjukvård på löpande band. NORDISKA RÅDET/ MINISTERRÅDET: Hälso- och sjukvårdsplanering Norden BENGT JÖNSSON & INGEMAR STÅHL: Hälso- och sjukvårdsekonomi i Sverige