Nytt från FSS - Red Arne Borg, FSS - Föreningen Sveriges Socialchefer (Socialmedicinsk tidskrift, 1980)
Föreningen Sveriges Socialchefer (FSS) har beretts tillfälle att avge yttrande över skriften "Barn med behov av särskilt stöd enligt § 6 barnomsorgslagen".