Sömnens betydelse genom livets olika faser : Förord till Sömn och Hälsa, nummer 13, våren 2025 - Garmy, Pernilla (Sömn och Hälsa, 2025)
Sömn är en av hälsans grundpelare, men vad innebär det egentligen att sova gott? I detta nummer av Sömn och Hälsa utforskar vi sömnens betydelse genom livets olika faser – från barn och tonåringar till äldre personer. Vi tar del av aktuell forskning, intervjuer och reflektioner om hur vi kan främja god sömn och hantera dess utmaningar.