Utforska sömnhygien, kvalitet och utvärdering hos vuxna - Sancho-Domingo, Clara; Carballo, José Luis (Sömn och Hälsa, 2023)
Sömnkvaliteten är avgörande för att upprätthålla övergripande hälsa. Dock upplever nästan hälften av den vuxna befolkningen dålig sömn. Att förstå sömnparametrar genom mätningsverktyg som B-PSQI, och att identifiera icke-adekvata beteenden vad gäller sömnhygien, verkar vara avgörande för att förbättra sömnterapier.