Recensioner - Almqvist, Louise; Kärrholm, Sara; Andersson, Maria; Johansson, Sven Anders; Lönngren, Ann-Sofie; Hållén, Nicklas (Tidskrift för litteraturvetenskap, 2022)
LENA ENGLUND MEMOIR IN TRANSIT: Whiteness, Displacement and Journalism in Peter Godwin’s Autobiographical Writing Åbo Akademi University Press, 2017, 251 s. (diss. Åbo) KELLY HÜBBEN A GENRE OF ANIMAL HANKY-PANKY? Animal representations, anthropomorphism and interspecies relations in The Little Golden Books Stockholm: Stockholm University, 2017, 239 s. (diss.) ISAK HYLTÉN-CAVALLIUS DEN OFÄRDIGA VETENSKAPEN: Om krisen i svensk litteraturforskning och litteraturtolkningens villkor Lund: Lunds universitet, 2018, 400 s. (diss. Lund) ULRIKA LAGERLÖF NILSSON TRADITION, MODERNITET OCH FÖRNYELSE: Elisabeth Beskow och hennes författarskap decennierna kring sekelskiftet 1900 Åbo: Åbo Akademis förlag, 2017, 336 s. (diss. Åbo) MALIN NAUWERCK WORLD OF MYTHS: World Literature and Storytelling in Canongate’s Myths Series Avdelningen för Litteratursociologi, Uppsala universitet, 2018, 389 s. (diss. Uppsala) OLLE NORDBERG AVKOPPLING OCH ANALYS: Empiriska perspektiv på läsarattityder och litterär kompetens hos svenska 18-åringar Uppsala: Acta Universitatis Upsaliensis, 2017, 285 s. (diss. Uppsala)