Recensioner - Beckman, Frida; Nordenstam, Anna; Brudin Borg, Camilla; Forssberg, Anna; Vernquist, Johanna; Larsson, Lisbeth (Tidskrift för litteraturvetenskap, 2018)
Frida Beckman om Solveig Daugaard, COLLABORATING WITH STEIN. MEDIA ECOLOGIES, RECEPTION, POETICS Linköping: Linköpings universitet, Department of Culture and Communication, 2018, 465 s. (diss. Linköping) Lisbeth Larsson om Lena Kåreland, FÖRBJUDEN FRUKT. LITTERÄRT, FRANSKT OCH KVINNLIGT Stockholm: Apell förlag, 2018, 238 s. Johanna Vernqvist om Reinier Leushuis, SPEAKING OF LOVE. THE LOVE DIALOGUE IN ITALIAN AND FRENCH RENAISSANCE LITERATURE Leiden: Brill, 2017, 326 s. Anna Forssberg om Margareta Petersson och Rikard Schönström (red.), NORDENS LITTERATUR Lund: Studentlitteratur, 2017, 574 s. Camilla Brudin Borg om Peter Degerman, Anders E. Johansson och Anders Öhman (red.), NORRLANDSLITTERATUR. EKOKRITISKA PERSPEKTIV Göteborg & Stockholm: Makadam förlag, 2018, 219 s. Anna Nordenstam om Lydia Wistisen, GÅNGTUNNELN. URBANA ERFARENHETER I SVENSK UNGDOMSLITTERATUR 1890–2010 Skrifter utgivna av Svenska barnboksinstitutet 141, Lund: ellerströms förlag, 2017, 354 s. (diss. Stockholm)