Recensioner - Lilja, Eva; Agrell, Beata; Lindén, Claudia; Nordberg, Olle; Borg, Alexandra (Tidskrift för litteraturvetenskap, 2017)
Hilda Jakobsson om Jenny Björklund, LESBIANISM IN SWEDISH LITERATURE. AN AMBIGUOUS AFFAIR Basingstoke: Palgrave Macmillan, 2014, 213 s. Tim Warburton om Eva Borgström, BERÄTTELSER OM DET FÖRBJUDNA. BEGÄR MELLAN KVINNOR I SVENSK LITTERATUR 1900–1935 Göteborg & Stockholm: Makadam förlag, 2016, 308 s. Alexandra Borg om Magnus Bremmer, KONSTEN ATT TÄMJA EN BILD. FOTOGRAFIET OCH LÄSARENS UPPMÄRKSAMHET I 1800-TALETS SVERIGE Mediehistoriskt arkiv 29, Lund: Mediehistoria, Lunds universitet, 2015, 335 s. (diss. Stockholm) Olle Nordberg om Katrin Lilja Waltå, ”ÄGER DU EN SKRUVMEJSEL?” LITTERATURSTUDIETS ROLL I LÄROMEDEL FÖR GYMNASIETS YRKESINRIKTADE PROGRAM UNDER LPF 94 OCH GY 2011 Göteborg: Göteborgs universitet, Institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, 2016, 373 s. (diss. Göteborg) Claudia Lindén om Ingrid Nordin Hennel, AFHILD AGRELL. REBELL, HUMORIST, BERÄTTARE Umeå: Atrium förlag, 2014, 375 s. Beata Agrell om Freja Rudels, I BERÄTTANDETS MAKT. OM TRE ROMANKROPPAR AV PER OLOV ENQUIST Åbo: Åbo Akademis förlag, 2016, 289 s. (diss. Åbo) Eva Lilja om Jimmie Svensson, VERSFORM OCH IKONICITET. MED EXEMPEL FRÅN SVENSK MODERNISTISK LYRIK Lund, 2016, 278 s. (diss. Lund) (Critica Litterarum Lundensis 14).