Recensioner - Friberg, Leif; Persson, Anna; Johansson, Niclas; Spens, James; Setterwall Klingert, Amanda (Tidskrift för litteraturvetenskap, 2015)
Leif Friberg om JULIA TIDIGS ATT SKRIVA SIG ÖVER SPRÅKGRÄNSERNA. FLERSPRÅKIGHET I JAC. AHRENBERGS OCH ELMER DIKTONIUS PROSA Åbo: Åbo Akademis förlag, 2014, 348 s. (diss. Åbo) Anna Persson om SERENELLA IOVINO & SERPIL OPPERMAN (RED.) MATERIAL ECOCRITICISM Bloomington: Indiana University Press, 2014, 359 s. EBEN KIRKSEY (RED.) THE MULTISPECIES SALON Durham & London: Duke University Press, 2014, 306 s. Niclas Johansson om KRISTOFFER LEANDOER SLUT. SYMBOLISTERNA VID TIDENS ÄNDE Malmö: Pequod Press, 2014, 374 s. James Spens om LENNART HEDWALL TONDIKTAREN CARL JONAS LOVE ALMQVIST. EN MUSIKALISK BIOGRAFI Möklinta: Gidlunds förlag, 2014, 774 s. Amanda Setterwall Klingert om JUDITH BUCHANAN (RED.) THE WRITER ON FILM. SCREENING LITERARY AUTHORSHIP Basingstoke: Palgrave Macmillan, 2013, 270 s.