En sociologi med karnevalisk karaktär - Jacobsson, Roger (Kulturella Perspektiv – Svensk etnologisk tidskrift, 2012)
Recension av: Anders Persson, Ritualisering och sårbarhet – ansikte mot ansikte med Goffmans perspektiv på social interaktion. Malmö: Liber 2012.