Kommunikation om själslidande i folkhemmet - Jacobsson, Roger (Kulturella Perspektiv – Svensk etnologisk tidskrift, 2011)
Recension av: Lars-Eric Jönsson, Berättelser från insidan: En essä om personliga erfarenheter i psykiatrins historia. Stockholm: Carlsson Bokförlag, 2010.