Anmälningar och notiser - Jacobsson, Roger; Arvidsson, Alf (Kulturella Perspektiv – Svensk etnologisk tidskrift, 2007)
Recension av: Thomas Karlsohn, Passage mellan medier: Vilém Flusser, datorn och skriften. Göteborg: Folkuniversitetets akademiska press, 2006 och Klinkmann, Sven-Erik: På drömmarnas marknad, Ikoner, fantasibilder och klichéer i populärkulturen. Gidlunds förlag, Hedemora, 2006.