Den kommunikativa processen och maktens mekanismer — hur sätter man fingret på den "kulturen"? - Jacobsson, Roger (Kulturella Perspektiv – Svensk etnologisk tidskrift, 2006)
Recension av: Martin Kulhammar & Jean-François Battail (red.), Det vanställda ordet: Om den svåra konsten att värna sin integritet. Stockholm: Carlssons, 2006.