Anmälningar och notiser - Hagström, Ylva; Meurling, Birgitta; Jönsson, Lars-Eric; Berg, Magnus (Kulturella Perspektiv – Svensk etnologisk tidskrift, 1998)
Recension av: Georg Drakos: Makt över kropp och hälsa. Om leprasjukas självförståelse i dagens Grekland. Stockholm/Stehag: Symposion, 1997. Britta Lundgren, Inger Lövkrona & Lena Martinsson: Åtskilja och förena. Etnologisk forskning om betydelser av kön. Stockholm: Carlsson Bokförlag, 1996. Fredrik Schoug: Intima samhällsvisioner. Sporten mellan minimalism och gigantism. Stockholm/Stehag: Symposion, 1997. Aleksandra Ålund: Multikulti-ungdom. Kön, etnicitet, identitet. Lund: Studentlitteratur, 1997.