Anmälningar och notiser - Liliequist, Marianne; Fruitman, Stephen; Arvidsson, Alf (Kulturella Perspektiv – Svensk etnologisk tidskrift, 1994)
Recension av: Christine Geraghty: Women and Soap Opera. A Study of Prime Time Soaps. Andra upplagan. Polity Press, 1992. Jackie Jakubowski (red.): Judisk identitet. Natur och kultur, 1993. Ulf Palmenfelt: Per Arvid Säves möten med människor och sägner. Carlssons, 1993.