Anmälningar och notiser - Liliequist, Marianne; Jonsson, Kjell (Kulturella Perspektiv – Svensk etnologisk tidskrift, 1993)
Recension av: Helene Brembeck: Efter Spock. Uppfostringsmönster idag. Göteborg 1992. Skrifter från Etnologiska föreningen i Västsverige 15. (Diss.) Lena Gerholm och Tomas Gerholm: Doktorshatten. En studie av forskarutbildningen inom sex discipliner vid Stockholms universitet. Stockholm: Carlsson bokförlag, 1992.