Anmälningar och notiser - Sörlin, Sverker; Kaijser, Lars; Arvidsson, Alf (Kulturella Perspektiv – Svensk etnologisk tidskrift, 1992)
Recension av: Åke Daun: Den europeiska identiteten: Bidrag till samtal om Sveriges framtid. Stockholm: Rabén & Sjögren, 1992. Ann-Kristin Ekman: Community, Carnival and Campaign: Expressions of belonging in a Swedish Region. Stockholm: Studies in Social Anthropology, 1991 (Diss.). Gunnar Ternhag: Hjort Anders Olsson. Hedemora: Gidlunds bokförlag, 1992. Märta Ramsten: Återklang. Svensk folkmusik i förändring 1950⁠—1980. Stockholm, 1992 (Svenskt visarkivs handlingar 4).