Reflektioner över mediers materialitet - Jacobsson, Roger (Kulturella Perspektiv – Svensk etnologisk tidskrift, 2003)
Recension av: Friedrich Kittler, Maskinskrifter: Essäer om medier och litteratur. Red. Otto Fischer och Thomas Götselius. Gråbo: Anthropos, 2003.